Nu är valutvärderingen färdig

Nu är valutvärderingen färdig

Vänsterpartiets partistyrelse har genomfört en valutvärdering som nu är färdig och presenterad. Som underlag har man bland annat haft material från en extern valutvärderingsgrupp och enkäter bland partiföreningarna.

Ur sammanfattningen:

När supervalåret 2014 var över hade vi avsatt en borgerlig statsminister, fått in Vänsterpartiets fråga som en av valets viktigaste och vunnit rekordmånga nya medlemmar. Ändå slutade valet med besvikelse: Vänsterpartiet ökade bara 0,1 procentenhet jämfört med riksdagsvalet 2010. Bland annat de starkare valresultaten i kommun- och landstingsvalen visar att partiet har en större potential än vad som uppnåddes i riksdagsvalet. Läs mer på vansterpartiet.se

Av med Inga kommentarer 0

Relaterade inlägg

Inga inlägg hittades för visning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: