Budgetförslag 2016 samt 2017-2018

Budgetförslag 2016 samt 2017-2018

Både Ystads allehanda och Skånska dagbladet deltog vid gårdagens presskonferens om vårt budgetförslag. Rubriken var väl väntad men bakom dessa 90 öre finns satsningar som kommer vara mycket viktiga för Skurupsborna.

Det är satsningar på barn och unga, på skolan, på att göra Skurups kommun mer attraktiv, på äldre och på vår fantastiska personal. Vänsterpartiet i Skurup är mycket glada och nöjda över detta budgetförslag som vi lagt tillsammans med Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Kommunens väl. Budgeten kommer läggas ut i sin helhet senare med tydligare sammanfattning.

Läs hela budgetförslaget här

Av med Inga kommentarer 0

Relaterade inlägg

Inga inlägg hittades för visning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: