Insändare om Social investeringsfond

Vänsterpartiet Skurup vill visa att vi uppskattar Camilla Neptune och Sven Rosengrens motion om Social investeringspost (fond). Det är ju fantastiskt att det från borgerligt håll satsas på välfärden och inte bara skärs ned och nedmonteras. Social investeringsfond är inte bara en investering i välfärden, det är en långsiktig investering och ska syfta till att finansiera förebyggande arbete. Vänsterpartiet Skurup ställer oss bakom denna motion och hoppas att det också kommer att satsas pengar i fonden. Det måste investeras i fonden så att det inte bara blir något som ser snyggt ut på pappret men som i realiteten inte förändrar något. När nu Folkpartiet i Skurup går ut med en sådan här bra ”välfärdsmotion” hoppas vi i Vänsterpartiet Skurup också att de även driver frågan om hur mycket pengar det ska satsas i fonden. Skurups medborgare bör precis som vi i Vänsterpartiet Skurup bevaka denna motion så att det satsas ekonomiskt och att den inte bara blir fina ord utan resulterar i något bra, något som kommer till gagn för kommunens invånare i många, många år framöver.

Anders Hansson,
Vänsterpartiet Skurup

Av med Inga kommentarer 0

Relaterade inlägg

Inga inlägg hittades för visning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: