Framtidens visioner presenteras

I dagarna kommer de nya framtidsvisionerna presenteras på partiets kongress. Denna äger rum i Uppsala. Det som kommer vara extra spännande inför just denna kongress är att partiet kommer få en/flera ny/nya ledare. Lars Ohly som lämnat sin plats till förfogande och nu strider kandidaterna Rosanna Dinamarca, Jonas Sjöstedt och Ulla Andersson om rollen. Debatterna kommer troligen bli stora och det bästa av allt – det går att följa via Kunskapskanalen och SVT-Play Live.

>>Till kongressens hemsida
>>Ladda ner kongressbilagan 
>>Var med och diskutera 

Om du vill twittra under kongressen och vill hitta rätt forum för det så kan du använda dig av hashtagen #vkongress 

Av med Inga kommentarer 0

Relaterade inlägg

Inga inlägg hittades för visning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: